Categorii
Opinii clienti
Piese de o calitate foarte buna.. ...»
Rares
se pote folosi pe tomaseto stag 4 .. ...»
bisceanu
Adaptorul a functionat perfecf in austria. Fara nici o problema. S-a potrivit perfect in cel de romania. Garnitura ff buna si calitatea produsului exceptionala. Fara bravuri sau urme din productie. Su.. ...»
Cuciuc Elena
Imi place foarte mult ca are si 3 leduri care indica starea de functionare. Merge bine iar driverul mi l-a vazut automat... ...»
Marcel
Filtrele nu sunt Czaja și nici Filgaz! Nu mai spuneți ca e eticheta diferita. Acel cod este un cod produs pt omologare folosit de TOTI producătorii. Nu am nimic de spus despre calitate, dar nu mai spu.. ...»
gplguy

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Bine ati venit pe site-ul www.gazmagazin.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC ECOGAS DUAL FUEL SRL , denumita generic in cele ce urmeaza si GAZ MAGAZIN , in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.gazmagazin.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Drepturi de autor

GAZ MAGAZIN este autorul site-ului www.gazmagazin.ro si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea GAZ MAGAZIN sau sunt licentiate de GAZ MAGAZIN pentru a fi folosite.

Licente de utilizare

GAZ MAGAZIN va acorda o licenta limitata pentru a accesa/vizita Site-ul, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea GAZ MAGAZIN. Aceasta licenta nu include:

GAZ MAGAZIN va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina home a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie GAZ MAGAZIN sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii GAZ MAGAZIN fara acordul prealabil scris al SC ECOGAS DUAL FUEL SRL .

Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al GAZ MAGAZIN.

Conditii de utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre GAZ MAGAZIN pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil" . GAZ MAGAZIN nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la GAZ MAGAZIN sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, GAZ MAGAZIN fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. GAZ MAGAZIN nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. GAZ MAGAZIN nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat GAZ MAGAZIN pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale GAZ MAGAZIN sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. GAZ MAGAZIN isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati GAZ MAGAZIN si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul GAZ MAGAZIN si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral GAZ MAGAZIN sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Minori

GAZ MAGAZIN nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. GAZ MAGAZIN poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un Site o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Drepturi de proprietate intelectuala

GAZ MAGAZIN respecta drepturile intelectuale ale altora. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost copiata de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam adresati GAZ MAGAZIN o notificare care sa cuprinda:

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul GAZ MAGAZIN In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul GAZ MAGAZIN.

La efectuarea unei comenzi pe site-ul gazmagazin.ro sunteti deacord cu TERMENII SI CONDITIILE acestui site, cu POLITICA DE CONFIDENTIALITATE si cu CONDITIILE DE ACORDARE A GARANTIILOR

Despre noi

Gaz Magazin este primul magazin online din Romania ce comercializeaza piese si accesorii pentru instalatii gpl auto. Aici gasesti o gama variata de filtre, piese si accesorii gpl de la toti marii producatori. La fiecare comanda beneficiezi de puncte de loialitate cu care mai apoi, la urmatoarele comenzi poti achizitiona produse la pret redus. Acordam transport gratuit prin curier pentru comenzi de minim 250 lei* sau transport prin curier la pret redus de 11 lei pentru comenzi de minim 100 lei. Plata produselor se poate face cash la livrare*, prin transfer bancar sau on-line cu cardul. (*pe teritoriul Romaniei)