Categorii
Opinii clienti
Am adus o masina din Germania si nu putea sa alimetnez fara acest adaptor. Mi-a sosit a doua zi prin curier. Multumes rmgshop... ...»
Gaby Gaby
Un produs cu un preț decent dar de calitate. Foarte mulțumit de produs și de timpul de livrare. Nu am ce critici sa aduc produsului sau firmei care il comercializează!.. ...»
Cucu Nicolae
BUNA ZIUA. Poate inlocui injectoarele de pe instalatii de gaz PRINS?.. ...»
gabi
Promt, fara batai de cap, fara vorba lunga. Perfect din punctul meu de vedere. Ce este intradevar uimitor, sunt preturile EX: senzorul de temperatura in magazin Galati 200 roni, kit reparatie vapori.. ...»
Grosu Ionut
Magazin serios,comanda prompta,am primit coletul in ziua următoare, despre calitatea filtrelor nu pot sa mă exprim încă dar după montarea lor se simte o îmbunătățire in mersul motorului pe GPl.. ...»
Bogdan

Date Fiscale

Gaz Magazin este detinut de catre:

SC ECOGAS DUAL FUEL SRL

Capital social - 200 ron

Bulevardul Unirii, bl. 8H. CP127271, Buzau, Romania (sediu social) 

​Str. Clujului, nr. 19, Buzau (showroom) CP 120154

CUI RO35330699

RC J10/968/2015

1. ING BANK

CONT: RO78INGB0000999905540244

TELEFON (+40) 732.192.947          

E-MAIL: office@gaz-magazin.ro

depozit gaz magazin

Despre noi

Gaz Magazin este primul magazin online din Romania ce comercializeaza piese si accesorii pentru instalatii gpl auto. Aici gasesti o gama variata de filtre, piese si accesorii gpl de la toti marii producatori. La fiecare comanda beneficiezi de puncte de loialitate cu care mai apoi, la urmatoarele comenzi poti achizitiona produse la pret redus. Acordam transport gratuit prin curier pentru comenzi de minim 250 lei*. Plata produselor se poate face cash la livrare*, prin transfer bancar sau on-line cu cardul. (*pe teritoriul Romaniei)