Categorii
Opinii clienti
Mi-au trimis altceva cu filet M8 in loc de asta. Imi trebuia pentru vaccum. Aveti grija cand comandati sa primiti ce trebuie... ...»
Alex
Livrare rapida,comunicare excelenta,calitate foarte buna!!.. ...»
Radu
Nu se potriveste pentru cheia standard de filtru logan, insa asta trebuie sa fie ultima grija, cu o cheie cu lant se rezolva imediat... ...»
TudorIonut
Vreau sa intreb:poate inlocuii aceasta rampa cu succes o rampa Valtek de 3 ohmi pe o instalatie Tomasetto 200,stag plus? Multumesc!.. ...»
Eu
Am cumparat acum aproximativ 5 ani asemenea interfata ! Si functioneaza perfect si acum ... Am facut mii de calibrari cu ea .. ...»
Mihai

Program de lucru

PROGRAM DE LUCRU

Programul nostru este de luni pana vineri intre orele 9:00 - 18:00

In acest interval un operator raspunde la telefon sau la e-mail-uri.

Sambata - Duminica - Inchis

Comenzile telefonice se preiau in timpul orelor de program.

Comenzile ON-LINE pot fi efectuate NON-STOP

Va asteptam cu drag!

 

Despre noi

Gaz Magazin este primul magazin online din Romania ce comercializeaza piese si accesorii pentru instalatii gpl auto. Aici gasesti o gama variata de filtre, piese si accesorii gpl de la toti marii producatori. La fiecare comanda beneficiezi de puncte de loialitate cu care mai apoi, la urmatoarele comenzi poti achizitiona produse la pret redus. Acordam transport gratuit prin curier pentru comenzi de minim 250 lei*. Plata produselor se poate face cash la livrare*, prin transfer bancar sau on-line cu cardul. (*pe teritoriul Romaniei)