Categorii
Opinii clienti
Buna ziua, Este compatibila cu o instalatie Romano Antonio E? Multumesc!.. ...»
Bogdan
Buna ziua,as dori sa va intreb daca Kit revizie garnituri vaporizator Tomasetto Alaska AT09 se potriveste pe vaporizatorul meu Tomasetto achille at09 si in caz ca nu se potriveste daca il pot restitui.. ...»
Marian
Cum se face calibrarea pentru puterea motorului? La cele MED e pe culori. La astea?.. ...»
Vasile
Produse livrate de pe o zi pe alta, foarte prompt. Se simte diferenta deoarece fac schimbul de filtre la fiecare 10mii odata cu revizia de ulei/filtre la masina. .. ...»
Dan
Se potriveste foarte bine, fara nici o problema. Timpul de alimentare destul de scazut in 4-5 min am incarcat 40l gpl cu ajutorul adaptorului. .. ...»
Stefan

Program de lucru

PROGRAM DE LUCRU

Programul nostru este de luni pana vineri intre orele 9:00 - 18:00

In acest interval un operator raspunde la telefon sau la e-mail-uri.

Sambata - Duminica - Inchis

Comenzile telefonice se preiau in timpul orelor de program.

Comenzile ON-LINE pot fi efectuate NON-STOP

Va asteptam cu drag!

Despre noi

Gaz Magazin este primul magazin online din Romania ce comercializeaza piese si accesorii pentru instalatii gpl auto. Aici gasesti o gama variata de filtre, piese si accesorii gpl de la toti marii producatori. La fiecare comanda beneficiezi de puncte de loialitate cu care mai apoi, la urmatoarele comenzi poti achizitiona produse la pret redus. Acordam transport gratuit prin curier pentru comenzi de minim 250 lei*. Plata produselor se poate face cash la livrare*, prin transfer bancar sau on-line cu cardul. (*pe teritoriul Romaniei)