Categorii
Opinii clienti
Buna ziua, scrie bulpren pe filtru doar ca nu v-ati uitat cu atentie. O sa gasiti inscriptionata denumirea de bulpren in lateralul filtrului. Inainte era mentionata in fata filtrului sub rubrica ".. ...»
RMG-SHOP
Super ok interfata, se instaleaza si se foloseste foarte usor, o folosesc la Zenit Pro OBD, comandata luni; marti a ajuns comanda... ...»
Nicu
A funcționat din prima, după instalarea driverelor. Verificați nr de pe cutia interfeței, să corespundă cu nr din comanda!.. ...»
Daniel
Buna ziua, aceste injectoare au fost testate pe Dacia Logan 1.4-1.6 cu GPL din fabrica. Pe alte masini, din experienta noastra, nu recomandam sa le montati... ...»
RMG-SHOP
Vreau sa intreb:poate inlocuii aceasta rampa cu succes o rampa Valtek de 3 ohmi pe o instalatie Tomasetto 200,stag plus? Multumesc!.. ...»
Eu

Puncte bonus

Puncte bonus (puncte de loialitate)

Ne recompensăm clientii fideli!

La fiecare comandă de pe siteul nostru primeşti puncte de loialitate. Aceste puncte pot fi folosite pentru a obţine reduceri la cumpărăturile ulterioare. Valoarea unui punct este de aproximativ 0,10 RON astfel:

1 punct = 10 bani (0,10ron)
10 puncte = 1 ron 
100 puncte = 10 ron
1000 puncte = 100 ron

Detalii şi regulament de folosire:

- Punctele se acordă numai persoanelor care au un cont de client pe site şi plasează comanda online prin intermediul paginii web, din contul de client.
- Comenzile telefonice NU beneficiaza de puncte de loialitate
- Punctele aferente unei comenzi vor intra în contul dvs. doar dupa finalizarea comenzii.
- Dacă anulaţi o comandă în care aţi folosit puncte de loialitate, acestea vă vor fi returnate în cont.
- Dacă anulaţi o comandă, punctele pe care urma sa le primiţi în baza acesteia vor fi anulate.
- Dacă returnaţi un produs punctele aferente vor fi anulate.
- Punctele nu pot fi preschimbate în bani. 
- Punctele acumulate sunt oferite drept cadou şi nu implică nicio obligaţie contractuală.

NOTĂ: 
- Ne rezervăm dreptul de a modifica regulamentul şi modul de acordare şi folosire al punctelor de loialitate, fără o notificare prealabilă.

Cum funcţionează?

Pentru fiecare produs cumpărat primeşti puncte:

Puteti vizualiza numarul dvs. de puncte in contul de client:

Aplica punctele bonus:

Faci economie:

Despre noi

Gaz Magazin este primul magazin online din Romania ce comercializeaza piese si accesorii pentru instalatii gpl auto. Aici gasesti o gama variata de filtre, piese si accesorii gpl de la toti marii producatori. La fiecare comanda beneficiezi de puncte de loialitate cu care mai apoi, la urmatoarele comenzi poti achizitiona produse la pret redus. Acordam transport gratuit prin curier pentru comenzi de minim 250 lei* sau transport prin curier la pret redus de 11 lei pentru comenzi de minim 100 lei. Plata produselor se poate face cash la livrare*, prin transfer bancar sau on-line cu cardul. (*pe teritoriul Romaniei)