Categorii
Opinii clienti
Foarte bine: comunicare, calitate, rapiditate... ...»
avaurel@gmail.com
Buna ziua, depinde de tipul de calculator. Nu toate calculatoarele GPL Landi Renzo au trecute in soft acest tip de injectoare. De exemplu la instalatiile GPL Landi Renzo de fabrica nu se pot folosi ac.. ...»
RMG-SHOP
Am comandat setul asta de filtre, din pacate in reductor aveam un filtru la fel dar mai scurt. Data viitoare stiu ce comand..... ...»
Mihai M
Foarte mulțumit de produse, mi-am rezolvat problema singur și sigur, au fost de acolo. După care am dat o autocalibrare și nu au mai fost nevoie de reglaje suplimentare. .. ...»
Anescu
Produsele de foarte buna calitate s-au potrivit perfect la o instalatie Tomasetto pe un Opel Astra , Procesarea comenzii si livrarea in doua zile lucratoare . Recomand si firma si produsele ...seriozi.. ...»
Victor Tanislav

Puncte bonus

Puncte bonus (puncte de loialitate)

Ne recompensăm clientii fideli!

La fiecare comandă de pe siteul nostru primeşti puncte de loialitate. Aceste puncte pot fi folosite pentru a obţine reduceri la cumpărăturile ulterioare. Valoarea unui punct este de aproximativ 0,10 RON astfel:

1 punct = 10 bani (0,10ron)
10 puncte = 1 ron
100 puncte = 10 ron
1000 puncte = 100 ron

Detalii şi regulament de folosire:

- Punctele se acordă numai persoanelor care au un cont de client pe site şi plasează comanda online prin intermediul paginii web, din contul de client.
- Comenzile telefonice NU beneficiaza de puncte de loialitate
- Punctele aferente unei comenzi vor intra în contul dvs. doar dupa finalizarea comenzii.
- Dacă anulaţi o comandă în care aţi folosit puncte de loialitate, acestea vă vor fi returnate în cont.
- Dacă anulaţi o comandă, punctele pe care urma sa le primiţi în baza acesteia vor fi anulate.
- Dacă returnaţi un produs punctele aferente vor fi anulate.
- Punctele nu pot fi preschimbate în bani.
- Punctele acumulate sunt oferite drept cadou şi nu implică nicio obligaţie contractuală.

NOTĂ:
- Ne rezervăm dreptul de a modifica regulamentul şi modul de acordare şi folosire al punctelor de loialitate, fără o notificare prealabilă.

Cum funcţionează?

Pentru fiecare produs cumpărat primeşti puncte:

Puteti vizualiza numarul dvs. de puncte in contul de client:

Aplica punctele bonus:

Faci economie:

Despre noi

Gaz Magazin este primul magazin online din Romania ce comercializeaza piese si accesorii pentru instalatii gpl auto. Aici gasesti o gama variata de filtre, piese si accesorii gpl de la toti marii producatori. La fiecare comanda beneficiezi de puncte de loialitate cu care mai apoi, la urmatoarele comenzi poti achizitiona produse la pret redus. Acordam transport gratuit prin curier pentru comenzi de minim 250 lei*. Plata produselor se poate face cash la livrare*, prin transfer bancar sau on-line cu cardul. (*pe teritoriul Romaniei)