Categorii

FAQ sau Intrebari frecvente

Incercam mereu sa imbunatatim lista cu intrebari frecvente, dar daca nu gasesti raspunsul la intrebarea ta in aceasta pagina contacteaza-ne.
Deasemenea ne bucuram daca ne propuneti o intrebare pentru lista noastra. Pentru a propune o intrebare apasa aici
* Intrebare:
* Introdu codul in casuta de mai jos:
Intrebari frecvente

Da, puteti vizita magazinul nostru situat pe str. Clujului, nr. 19 in Buzau, Jud. Buzau (vis-a-vis de peco Petrom)

Produsele beneficiaza de 2 ani garantie daca piesele sunt montate intr-un service autorizat RAR pentru montaj GPL pe marca respectiva. Produsele vor fi prezentate la sediul societatii noastre in ambalajul original cu toate accesoriile. Costurile de transport ale produselor vor fi suportate de gazmagazin.ro.

Pentru a beneficia de garantie trebuie sa prezentati dovada ca piesa a fost montata intr-un service autorizat (factura/deviz).

Nu beneficiaza de garantie produsele consumabile cum ar fi filtrele, membranele, elementele de cauciuc, pistonase injectoare, etc.

Da, puteti plasa o comanda la numarul de telefon 0732.192.947

Comenzile trimise prin curier ajung in circa 24 ore (cazuri exeptionale 48h)  de la expediere oriunde in tara.

Pentru comenzile de minim 250 lei acordam transport gratuit prin curier, pentru comenzile sub 250 lei, curierul costa 19 lei. 

Cand comandati, transportul se va calcula automat si veti stii exact cat aveti de achitat.

 Plata produselor se face cu cardul, cash la livrare sau in avans prin transfer bancar in contul nostru. Daca optati pentru plata prin transfer bancar va rugam ca atunci cand efectuati plata sa precizati nr. facturii proforme.  Daca optati pentru cash la livrare, atunci se plateste la curier in momentul in care primiti coletul.

Nu avem o suma minima pentru comanda.

Produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare fara nicio explicatie. Numaratoare celor 14 zile se face de la data confirmarii primirii comenzii de la curier sau de cand au fost ridicate de la oficiul postal.

Conditiile ca produsul sa fie returnat sunt:

1. Ambalajul acestuia sa fie intact (produsul sa nu fie desigilat).
2. Produsul sa nu fie folosit.
3. Produsul sa nu fie deteriorat (sa nu prezinte zgarieturi, sa nu fie lovit, etc.).
4. Produsul sa fie complet asa cum a fost primit de catre client.

Costul cheltuielilor de transport pentru returnarea produsului este suportat integral de catre client. Pentru returnare acesta va folosi acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

Vanzatorul va înapoia contravaloarea produselor în cel mult 14 de zile de la data receptionării acestora. Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport sau comisioane bancare. Vanzatorul va returna strict contravaloarea produsului / produselor /serviciilor achizitionate.

Vanzătorul poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fără ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea iniţială, care pot avea o valoare între 0 şi 50% din valoarea iniţială a produsului.

Produsele primite defecte:

Daca produsele returnate sunt defecte sau au vicii de fabricatie, fac obiectul garantiei specifice fiecărui produs în parte.

Instrucţiuni de ambalare a produselor:

- Includeţi toate accesoriile originale ale produsului returnat.
- NU lipiţi cu bandă adezivă (scotch) pe cutia produselor!
- NU scrieţi pe cutia produselor cu pix, cariocă, etc!
- Ambalaţi cutiile originale în hârtie de împachetat sau folie de plastic.

CNP-ul dvs. este folosit in scopul intocmirii facturii aferente comenzii efectuate. Pentru persoanele fizice, la rubrica "CIF" din factura fiscala apare CNP-ul clientului. Acesta este singurul motiv pentru care vi se solicita aceasta informatie. Datele introduse de dvs. in sistemul nostru sunt confidentiale. Site-ul nostru este operator autorizat de date cu caracter personal inscris sub nr. 35173 la ANSPDCP (Pentru mai multe date privind operarea datelor cu caracter personal, va rugam sa vizitati pagina Politica de confidentialitate)

Preturile produselor de pe site contin toate taxele inafara de transport, care se plateste separat si difera in functie de valoarea comenzii, greutate, destinatie, curier.

Despre noi

Gaz Magazin este primul magazin online din Romania ce comercializeaza piese si accesorii pentru instalatii gpl auto. Aici gasesti o gama variata de filtre, piese si accesorii gpl de la toti marii producatori. La fiecare comanda beneficiezi de puncte de loialitate cu care mai apoi, la urmatoarele comenzi poti achizitiona produse la pret redus. Acordam transport gratuit prin curier pentru comenzi de minim 250 lei*. Plata produselor se poate face cash la livrare*, prin transfer bancar sau on-line cu cardul. (*pe teritoriul Romaniei)